Fredagskvällen som är startskottet för helgen bjöd på god mat.
Vi åt räkcocktail på färska räkor, annat smått och gott toppat med Mickes aioli och havskräftor. Kan det bli bättre? Nej jag tror inte det.
Till detta drack vi äppelmust. Riktigt god faktiskt, hittade den på ICA och tänkte att det måste provas!

Lördagen ägnades åt städning. Herregud vad skit man samlar på sig egentligen. Det blev ett lass till tippen och diverse sortering till andra rum i huset, för i Ditt rum älskling kan det ju inte stå. Hur som helst så börjar det bli lite mer färdigt för varje dag som går, men vi kan ju inte riktigt bestämma oss för hur vi ska ha det pappa och jag så därför blir vi nog aldrig klara, eller i alla fall lär det inte bli helt färdigt innan du kommer. Men fint blir det!! Kanske lägger ut en bild på det när det är nästan färdigt.
På kvällen var vi hos mamma och pappa och åt middag. Gott som alltid!

Så har då hockeypremiären gått av stapeln i ditt liv älskling. Eftersom din morfar och morbror ändå kommer släpa dit dig, i synnerhet om du är en “riktig” Olle, så tyckte vi att det var lika bra att få ishallspremiären avklarad.
Westbo hockey mot Eksjö! Kanske inte världens mest lysande premiär, men dock 2.5 timme i en kall ishall. Fast med GOD obligatorisk hockeykorv = sibyllas.

Martin!! Jag saknar dig, så nu tycker jag att du borde börja packa dina saker och tänka på hemresa snart!!

Ha det gött folket!!

Ps. Mona! Jag rakade benen i helgen!!! Själv!! smiley ds.