Nu var det länge sen jag skrev något här känner jag, men så går det när man har fullt upp.

Ska hur som helst försöka bättra mig på skrivfronten, framförallt för Martins skull eftersom bloggen har blivit ett sätt för oss att hålla honom uppdaterad om vad som händer oss här hemma och vad vi hittar på.
Den har även blivit Olivias “länk” till morbror där hon kan visa sin utveckling och ett sätt för Martin att se den.

Håller på att försöka få igång nya bloggen. Ni märker när den kommersmiley. Duktiga och snälla Frida har i alla fall lovat att hjälpa mig att snygga till den. TACK Frida!! Lovar att bjuda dig på fika när du kommer häråt.

Hur som helst så är allt lugnt här. I helgen var det dop, vilket Olivia klarade bra fram tills att prästen skulle hälla vatten på henne…. haha då vaknade skruttan med besked. Men men det är ju smällar man får ta haha.
Martin var hemma i alla fall, trots askmolnet som irrar omkring där uppe. Han skötte sig väldigt bra som fadder, så det valet är vi nöjda med smiley .

I veckan har vi fullt upp…som vanligt.

I går måndag var vi och lunchade med Sara och Nils på hotellet i Gislaved.
Idag var det frukost hos Sandra och hennes lille Maxim. På eftermiddagen blev det fika hos Celinda och Dante. Nu ikväll har Nina varit här och käkat kvällsmat.
I morgon kommer Olle och hans mamma Marie och fikar. Ska bli kul att träffa Olle, som är ett av mina barn på jobbet.
På kvällen ska vi till Robban och Anna.
Torsdag är det grillning med föräldrargruppen hos Helena, Lennie och Wilmer i Landeryd och på fredag är det mys och lite “firande” av att Livan blir fyra månader.. haha kanske låter löjligt med att fira det, men vad sjutton man måste ju ta alla tillfällen man kan att äta god mat och njuta av livet hahaha.

Helgen som följer ser lugn och oplanerad ut, vilket känns skönt. Har ju varit lite mycket nu så lugnet är efterlängtat.

Ha en underbar tisdag vänner.

Kram